Wie is Yvonne?

Is de beste voetbal coach vroeger zelf ook profvoetballer geweest?

"Het is niet per se nodig," zegt Yvonne. "Maar mijn lievelingscoaches waren vroeger ook profvoetballers. Het doet iets met de geloofwaardigheid en het aanzien van de coach. Alleen van een expert die daadwerkelijk heeft bereikt wat jij zou willen bereiken, wil je het liefst leren."

Yvonne is momenteel de enige social media expert en instagram groei coach in Nederland, die eerst jarenlang haar volgers heeft opgebouwd, ervaring heeft opgedaan met het monetizen van haar business en daarna zich is gaan richten op coaching.

"Influencer zijn is te gek! Je krijgt onwijs mooie kansen, komt op de vetste plekken en wordt soms op handen gedragen. Heel cool om mee te maken, maar ik weet waar mijn hart ligt... Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan andere mensen om hun personal brand te ontwikkelen en online geld te verdienen met hun business. Anderen inspireren om hun dromen werkelijkheid te laten worden is niet alleen mijn passie. Het is mijn obsessie."

Wil je weten of Yvonne iets voor jou kan betekenen en jou kan helpen met jouw personal brand of business? Mail dan naar coaching@lifeofyvonne.nl